Mindre än 40 dagar kvar till jul

I år är julafton på en torsdag. Idag är det torsdag. Visst se’ru. Hur känns det?

Magen surrar till av stress. Hjärtat ökar tempot. Ögonen fladdrar fram och tillbaka medan hjärnan snabbt försöker sortera vad som behöver göras tills dess.

I min lilla familj är det två kortresor, två födelsedagar, tre bortbjudningar, två avslutningsshower, två generalrepetitioner, 4 schemakrockar som inte är lösta, ett släktbesök, ett helhelgsarrangemang och sen antar jag att jag måste köpa presenter till två födelsedagar, julklappar till alla och pynta julfint. Eller?

Just det, måste också få in mina besök hos kiropraktorn eftersom min högra axel har pajjat ur helt. Om jag hinner. Inte behöver jag två fullt fungerande armar den närmaste månaden? Nej, jag tror jag fixar det ändå. Och den där hälsporren som jag kände av i natt när jag var uppe en sväng, den kan jag nog mota bort om jag väljer bättre skor i en vecka.

F Y R T I O dagar. Det här fixar jag. Eller, det måste jag ju. Sen är det ledigt. Skönt ju, kan man vända blad och liksom börja på nytt. Nytt år, nya rutiner. Säkert ett lugnare år. Visst se’ru.shutterstock_254574094