Gör gott

Snart vänder vi blad och ett nytt år står framför oss. Ett perfekt tillfälle att ställa saker till rätta, ändra gamla och lite tråkiga beteenden och försöka skapa förändring.

Med tanke på allt som händer i världen så känner åtminstone vi att vi vill göra vad vi kan för att hjälpa till. Ge montära eller fysiska bidrag eller engagera sig i hjälporganisationer är de vanligaste sätten för privatpersoner och företag att hjälpa till. Eftersom vi är ett lokalt företag så vill vi även göra gott lokalt – och valde ett eget sätt.

Under december har vi hjälpt en kvinna som, säkert av flera anledningar, hamnat helt utanför systemet. Hon skulle behövt hjälp för länge sedan och på flera olika sätt. Plötsligt fanns hon där framför oss, hon skulle aldrig ha råd att betala oss men där och då bestämde vi oss för att det var tillfälle för en god gärning. Flera dagar, flera timmar i sträck, har vi städat, rengjort och arbetat oss fram i kvinnans lägenhet. Snart känns den levnadsbar och kanske kan det vara ett första steg i rätt riktning för henne.

Det känns bra att vi kunnat hjälpa en medmänniska och speciellt runt den här tiden på året.

Ta hand om varandra och räck gärna ut en hjälpande hand när det finns möjlighet.

gor-gott-sollentuna